lifetree - balance
balanstechnieken

Auteur

In 1993 verscheen het boek OntMoet Jezelf, waarin de lezer zichzelf daadwerkelijk ontmoet in de vorm van zeer herkenbare levenssituaties.

Mijn waarneming van de relatie mens-lichaam vertaalde ik met hulp van anderen in twee boeken: de ‘Acupunctuuratlas van de Gevoelens’ en ‘Heel je Vermogen’. In deze boeken worden Westers psychologische groei- en bewustzijnsuitdrukkingen gekoppeld aan acupunctuurpunten, resp. aan lichaamsstructuren.

 

Recent, december 2019, verscheen het boek ‘Bevrijd Jezelf” met de volgende omschrijving:

Je kunt je positieve levenskracht, of je zelfhelende vermogen, bewust activeren, maar dan blijft nog de vraag waarom die kracht niet gewoon doet wat hij allang had moeten doen. Meestal heb je een goede reden waarom je niet vooruitkomt in het leven, of waarom klachten maar niet minder worden. De vraag die je dan moet beantwoorden is: ‘wat staat mijn positieve levenskracht en mijn zelfhelende vermogen in de weg?’ ‘Bevrijd Jezelf’ is een werkboek, waarin je aan de hand van voorbeelden inzicht krijgt in de werking van, maar ook de rem op, je zelfhelende kracht. Leer je negatieve overtuigingen op een eenvoudige manier om te polen in positieve levenskracht. Leer je zelfhelende kracht bewust te activeren én de vraag te beantwoorden waarom die kracht bij jou niet doet wat hij eigenlijk al had moeten doen.

Leer zodanig met je bewuste maar ook onbewuste conflicten te werken, dat ze jou niet meer zo in de weg staan.

Bevrijd Jezelf, stap voor stap.

De mensen die mij hielpen in mijn eigen levensproces kwamen ‘als vanzelf’ op mijn pad. Met hulp van Jes en Loek Janssen, een trance-medium met Markus als geleidegeest, leerde ik mijzelf meer en meer kennen en aanvaarden als de mens die ik ben. Vanuit dit levensproces schreef ik samen met hen drie boeken: ‘OntMoet Jezelf’, ‘Ik heb moed… te ontmoeten’ en ‘Anders Denken’.

Mijn zoektocht naar de essentie van het genezingsproces heb ik verwoord en voor iedereen toegankelijk gemaakt in het boek ‘Bevrijd Jezelf’, dat in de loop van dit jaar (2019) zal verschijnen.

Voor meer informatie over Huub Verlinden: info@praktijkverlinden.nl

Boeken kunt u bestellen bij Merlijn Boekhandel: info@merlijnboekhandel.nl