lifetree - balance
balanstechnieken

Home

LT-Balance biedt een eenvoudige, maar zeer effectieve manier van werken, waarmee ieder mens in staat is om levenskracht en daarmee ook afweerkracht bewust te activeren en te vergroten. Daarnaast kun je leren om blokkering of beperking van je zelfhelende vermogen op te heffen, waardoor groei en werkelijke genezing ontstaan.

Klik hier om het filmpje ‘Afweerkracht bewust activeren’ te bekijken.

Overtuigingen en innerlijke wetten

Je stuurt jezelf, je lichaam en je leven voor 90 tot 95% aan vanuit een onbewust innerlijk ‘programma’. Je gewoonte van denken, reageren en handelen heb je in de loop der tijd zelf ‘geprogrammeerd’. Deze ‘programmering’ zorgt ervoor dat je jezelf behoorlijk in de weg kunt staan. Gedachten als ‘ik kan het niet’, ‘het gaat niet goed met me’, of bijvoorbeeld ‘ik heb kanker, nu ga ik dood’ steken vanuit dat programma vanzelf de kop op. Met dit soort gedachten bepaal je je eigen realiteit.

Het grootste conflict dat je in je draagt is niet het gevoel, de ziekte, of het probleem waar je mee worstelt, maar de manier waarop je ernaar kijkt. Je diepgewortelde overtuigingen en je eigen innerlijke wetten zijn de feitelijke krachten die bepalen hoe jouw leven er uitziet.

 

Per 1 juni 2022: NIEUW PRAKTIJKADRES
Gevestigd in praktijk Fysiofit Ghijsen
Gezondheidscentrum Nuth
Markt 31; 6361 CB Nuth.